Maxity – micul camion Renault se adapteaza normelor Euro 5!

Maxity – micul camion Renault se adapteaza normelor Euro 5!

Rubrica : Noi autoutilitare

De Cécile Mendez | - ECI - 23/12/2011 14:09:02


Nu trebuie sa va lasati inselati de design-ul sau, Renault Maxity nu este un camion, ci un vehicul utilitar de mai putin de 3,5 tone ! Pentru a putea corespunde normei Euro 5, vehiculul va fi disponibil la inceputul lui 2012 cu o noua motorizare.

Maxity Renault Trucks : are toate elementele unui camion, mai putin greutatea

Principalul atu al camionului Maxity este excelenta sa capacitate de incarcare pentru un vehicul utilitar de mai putin de 3,5 t. Camionul dispune de o cabina care poate fi simpla sau dubla (poate cuprinde pana la 6 persoane) asezata pe un sasiu cu lonjeroane. Vehiculul utilitar este maniabil si usor de controlat, fapt pentru care este un mijloc de transport ideal pentru oras. De altfel, modelul este disponibil cu o motorizare electrica si este deja folosit in livrarea magazinelor de lux din Paris.

O putere mai mare si un consum de energie scazut pentru a raspunde exigentelor Euro 5

Cu o capacitate de pana la 150 cp, noul Maxity va avea un motor DXi de 3 litri echipat cu un filtru de particule. Aceasta motorizare va fi asociata cu un sistem de injectie de mare presiune numit common rail. Renault Maxity va fi, de asemenea, mai usor de intretinut, iar noul sau design va intari aspectul de camion al vehiculului utilitar.

Partajare articol :  Imprimaţi această actualitate
Notaţi acest articol : 
2.5 0

Articole similare:

> Vezi toate noutăţile mărcii Renault

> Vezi toate noutăţile rubricii: Noi autoutilitare

Actualităţi după rubrică:

Selectaţi una din rubricile de mai jos pentru a vedea articolele ...

Flux RSS primiţi permanent noutăţi